Slider

Wat doen wij?

Als je ook maar een beetje op ons lijkt dan weet je hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Om voldoende energie te hebben, om te kunnen doen wat jij graag wilt doen. Om lekker actief te zijn met je kinderen. Je wilt genieten, blij zijn met je lijf en trots op jezelf.

Maar dat is niet wat je nu ervaart. De realiteit is dat jij worstelt met je gewicht. Dat je iedere keer als je moet winkelen, moet want leuk is het allang niet meer, een grotere maat nodig hebt. Dat je het vermijdt om op foto’s te staan, omdat je nooit leuk op foto’s staat. Dat je het gevoel hebt dat iedereen naar je staart en iets van je vindt. Dat ze denken “die is dik…” en al helemaal als je ze je zien eten. Iets dat je dus ook liever niet doet an public.  Je baalt als je de trap oploopt en buiten adem bovenaan moet bijkomen. Je baalt dat je niet lekker in je vel zit en je bent bang dat het nooit meer goed komt.

Maar het hoeft niet zo te blijven. Jij hebt invloed op de kwaliteit van je leven. Invloed op je gedrag en op je gewicht. Misschien voel je dat nu nog niet, maar echt jij kunt het tij keren.

Stel je voor dat jij die actieve fitte vrouw zou zijn die je zo graag wilt zijn. Dat je trots bent op jezelf als je in de spiegel kijkt. Dat je jezelf weer mooi en aantrekkelijk vindt. Hoe zou dat voor je zijn? Als je nooit meer op dieet zou moeten, maar precies zou weten wat je kunt eten en wat goed voor jou is. Dat je weer kunt genieten van dat eten, zonder dat nare schuld gevoel.

Nee, dit is niet hoe het nu is. Je eet teveel, te vaak, de verkeerde dingen. Je weet wel dat die zak chips niet gezond is. Je weet ook heus wel dat die reep chocolade niet in 1x op hoeft en je weet ook echt wel dat bewegen goed voor je is. Dat weet je allemaal. Het probleem zit ook niet in het “niet weten hoe het moet” het probleem zit in het doen! Er na handelen.

Het is niet jouw fout. De verleidingen zijn enorm. Eten is altijd en overal aanwezig. Altijd beschikbaar. Bovendien wil je ook niet altijd die saaie zijn die nooit mee doet en altijd nee zegt. Niets is zo lastig als je gedrag veranderen, en dat is precies waar wij jou bij kunnen helpen.

Wil jij werken aan je lijf, je gewicht, je mindset? Wil je lekker in je vel zitten en voorgoed afscheid nemen van een leven van diëten en lijnen? Wij hebben speciaal voor jou een jaarprogramma ontwikkeld. Het Waardevolle Vrouwen Online Traject. Een programma dat je niet op dieet zet maar stap voor stap een jaar lang begeleidt naar een gezond eetpatroon en een blijvend gezond gewicht.

Wil je meer weten over dit unieke programma klik op de button:

afvallen zonder dieet

Naast ons traject organiseren we ook Geluksdagen, verdiepingsdagen met verschillende thema’s die invloed hebben op jouw leven en jouw geluksgevoel. Wil je meer weten over deze Geluksdagen klik dan op deze button:

nooit meer op dieet

Naast geluksdagen zijn er ook Geluksmomentjes, ochtenden waarop we werken aan het thema voeding en verleiding. Super als je wilt werken aan je eetgedrag. Klik op de onderstaande button en lees er meer over:

Of doe gratis mee aan onze challenge die op 2 januari van start gaat. Lees er meer over door op onderstaande button te klikken: