Slider

Over ons

 

Ons beter leren kennen?

Dat snappen we en daarom geven we je graag een super leuk e-book cadeau: Versla die chocoladereep! Eerste hulp bij moeilijke momenten.

Want wees eerlijk, die hebben we allemaal we eens, van die momenten dat je spontaan tegen een zak chips aanloopt of met een punt appelgebak op een terrasje belandt…

Ja die wil ik!

Wij staan voor lief zijn voor jezelf. Jezelf niet afstraffen maar goed voor jezelf zorgen. Wij staan voor lekker in je vel zitten, fysiek en mentaal. Wij zijn eerlijk en recht door zee, nuchter en hebben een gezonde dosis humor.

Maar ja, dat zeggen we dan wel zelf en jij wilt natuurlijk liever weten wat anderen van ons denken en vinden.

Wat zeggen cliënten over ons?

Wie zijn wij?

Margot Hartung en Natasja Wildeman, dat zijn wij. Al meer dan 30 jaar dikke vriendinnen en twee vrouwen met een missie. Namelijk andere vrouwen in hun kracht zetten. Want vrouwen zijn vaak erg goed in het zichzelf wegcijferen en het bagatelliseren van hun talenten. Ze hebben moeite om te zien dat ze de beste versie van zichzelf zijn, omdat het altijd nog beter kan. Er is vaak twijfel en onzekerheid over het eigen kunnen. Wij kennen dat gevoel. Toen wij plannen hadden om een eigen bedrijf te starten kwam die twijfel ook om de hoek kijken: Kunnen we dat wel…

Ja dus! Want 90% van je succes wordt bepaald door je mindset. Wij helpen je met enthousiasme en een vleugje humor om je mindset in de juiste positie te krijgen!