Slider

Geluk en lijf

Het Waardevolle vrouwen Online Traject.
Wensen, weten en waarmaken!

Wij weten hoe het is als je relatie met eten niet is zoals je zou willen. Als eten je leven beheerst. Margot woog ooit ook meer dan haar lief was en Natasja was ooit graatmager. Beiden hadden we problemen met eten en beiden zaten we niet lekker in ons vel.

Maar nu zijn we beiden gelukkig met ons lichaam en blij met wat we hebben bereikt. Trots op hoe ver we zijn gekomen. We genieten van het leven, ook van eten en zonder dat schuldgevoel. Wij zitten lekker in ons vel. Dat hadden we nooit voor elkaar gekregen als we niet met onszelf en met ons gedrag aan de slag waren gegaan.

Lekker in je vel zitten betekent kunnen doen wat voor jou belangrijk is. Trots zijn op je lichaam en trots zijn op jezelf. Weten dat je de juiste keuzes maakt, zelfverzekerd zijn en de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien.

Fysiek lekker in je vel zitten gaat over je prettig voelen, blij zijn als je in de spiegel kijkt en zonder angst op de weegschaal staan. Goed voor jezelf zorgen, de juiste voeding kiezen. Niet omdat het moet, maar omdat je het waard bent. Want dat ben je. Jij bent het waard om goed voor te zorgen. Stop met diëten! Want op dieet gaan is wat veel vrouwen doen als ze ontevreden zijn met hun gewicht, met alle gevolgen van dien. Want wist jij dat als een vrouw eenmaal aan een dieet begint ze dit gemiddeld 32 jaar van haar leven blijft doen?! Jaren van worstelen met eten, met je gewicht. Streng zijn, hard zijn en vooral jezelf tekort doen.

Wij zijn tegen diëten. Diëten ondermijnen je zelfvertrouwen, omdat ze vaak te zwaar zijn en je ze niet kunt volhouden wat het gevoel van falen oplevert. Diëten richten zich op de korte termijn en veroorzaken daardoor vaak het wel bekende jojo-effect.  Wij zijn voorstander van goed voor jezelf zorgen. Tijd in jezelf investeren om te werken aan je gedrag en je mindset.

Kreten als “Tien kilo in 2 weken” of “ In 8 weken zomerslank” zal je bij ons niet tegenkomen. Wij zijn liever eerlijk en realistisch. Daarom hebben we een jaar traject voor je ontwikkeld. Want gewoontes veranderen kost tijd en helaas gunnen we onszelf die tijd niet altijd. Het moet snel, het moet nu en heel vaak lukt het ons daarom niet om ons doel te bereiken. Wij zeggen, investeer nu eens een jaar in jezelf. Gun jezelf nu eens een jaar de tijd om te werken aan je eetpatroon, je gedrag rondom eten en je mindset. Een jaar lang geven wij je dan ondersteuning, zijn wij de stok achter de deur. Een jaar lang ga je werken aan je gewicht maar ook aan jezelf. Want laten we heel eerlijk zijn. Je weet echt wel dat je die zak borrelnootjes niet gezond voor je is. En je weet ook heus wel dat een pak koekjes niet in één keer op hoeft. Dat weet je allemaal echt wel. Het zit hem niet in het weten, het zit hem in het doen!

Een jaar investeren in zelf levert je heel veel op. Je zal sterker worden, krachtiger  en steviger in je schoenen komen te staan. Je zal betere keuzes kunnen maken, vertrouwen op je eigen kunnen en eigen kracht. Je zal een basis leggen voor een leven zonder diëten. Hoe fijn klinkt dat “Nooit meer op dieet!” Uiteraard zal je ook gewicht verliezen, maar ook op andere vlakken in je leven zal jij je zelfverzekerder voelen. Niet alleen vanwege dat gewichtsverlies maar omdat je een jaar hebt gewerkt aan jezelf sterker maken, weerbaarder. Niet de omstandigheden veranderen, maar jij verandert zodat je beter met de omstandigheden kunt omgaan!

Wekelijks ontvang je van ons een weekmenu met recepten. Geen ingewikkelde of moeilijke gerechten maar gewoon gezond en lekker eten. Je hoeft geen uren in de keuken te staan, kunt je boodschappen gewoon in de supermarkt halen en je hele gezin kan mee eten. Ook ontvang je wekelijks een opdracht en tweemaal een filmpje van zowel van Margot als Natasja  om je te motiveren en aan te zetten tot actie. Maar ook om je inzichten te geven en te werken aan een blijvende gedragsverandering en een positieve mindset.

Iedereen die zich aanmeldt voor het jaartraject krijgt een persoonlijke intake, deze kan via skype, facetime of bij ons op de praktijk worden ingepland. Ook ontvang je drie geluksmomentjes. Deze momentjes zijn bedoelt om je door lastige tijden heen te helpen en inwisselbaar voor een 1 op 1 coachingsgesprek met één van ons op het moment dat jij het nodig hebt. Ook deze kunnen zowel bij ons op de praktijk als ook via skype of facetime worden ingepland.

Beginnen met het traject kan op ieder moment dat jij er klaar voor bent. De investering voor dit unieke jaar traject bedraagt €180,- als je ineens betaalt. Liever in termijnen? Dat kan ook je hebt de keuze uit twee opties: 3x €67,- of 12 x €17.50

Liever eerst de ervaringen van andere deelnemers lezen? dat kan, klik op de button:

afvallen nooit meer op dieet

Heb je een vraag, kijk even of deze bij de meest gestelde vragen wordt beantwoord door op onderstaande button te klikken. Staat je vraag er niet bij neem dan gerust contact met ons op:

online traject afvallen zonder dieet

Of wil je het liever zelf eens uitproberen? Ook dat kan. Klik op de button en vraag gratis drie dagmenu’s aan met recepten om te proeven van ons traject.

online traject afvallen dieet

Ben je ervan overtuigd dat dit is wat jij nodig hebt, meld je dan direct aan en start vandaag nog met ons Waardevolle Vrouwen Online Traject.

online traject afvallen